perjantai 2. maaliskuuta 2012

Itsensä voittamista ja uusia tuttavuuksia

Olisi taas viikkokatsauksen aika :) Toinen vapaa viikko –ja viimeinen pitkään aikaan- ennen harjoittelua on loppusuoralla. Alkuviikko meni hiukan tylsähköissä merkeissä lähinnä hengaillen -ja tietty urheillen. Keskiviikkona oltiin tutustumassa toiseen tulevaan harjoittelupaikkaan, Maxima Medisch Cetrumiin ja harjoittelua ohjaavaan fysioterapeuttiin. Paikka vaikuttaa hyvältä ja on juuri sitä mitä toivoinkin täällä pääseväni harjoittelemaan. Asiakkaat on pääasiassa akuuttivaiheessa olevia lonkka- tai polvileikattuja potilaita, lisäksi on muita yksilöasiakkaita ja ryhmiä. Noppa (tai oikeastaan kolikko:) kuitenkin ratkaisi asian niin, että mä aloitan ensin Prinsenjagt Health Centerissä ja sairaala odottaa sitten kuuden viikon jälkeen. 

Torstaina, kun päästiin koululle tapaamaan yhteyshenkilönämme toimivaa opettajaa, alkoi käytännön asiat tosissaan rullaamaan. Sain opiskelijakortin, jolla pääsee käyttämään koulun tietokoneita ja kirjastopalveluja.  Mikä vielä parempaa, opettaja lupasi tuoda kotoaan mulle ylimääräisen naisten polkupyörän :D Lisäksi hän lupasi saattaa ensimmäisenä päivänä harjoittelupaikkaan ja esitellä mut siellä, koska en pääse sinne etukäteen tutustumaan. Kohtalaisen mukava vastaanotto siis! Jalkojen alla on jo useampi kymmenen kilometriä ja omat kaksi pyörää Suomessa alkaa tuntua uskomattamalta ylellisyydeltä :D Voisko joku lähettää toisen pikapostina??

Piipahdettiin myös yhdellä koulutunnilla tutustumassa kansainväliseen kolmannen vuoden fysioterapiaopiskelijoiden ryhmään. Mukavaa porukkaa ja kiva tutustua täällä samassa vaiheessa opiskeluja oleviin ja samanhenkisiin tyyppeihin. Olinkin heti samana iltana muutaman fyssariopiskelijan mukana tutustumassa läheiseen kiipeilykeskukseen, jossa kiipeillään ilman turvavaljaita kiipeilyseiniin rakennettuja erilaisia reittejä pitkin! Piti tietenkin päästä heti kokeilemaan ja taisinpa löytää taas yhden väylän rakastamaani itsensä voittamisen fiiliksen. Luulenpa että täytyy mennä vielä monta kertaa uudelleen :) Yksi parhaista asioista täällä on, ettei koskaan tiedä aamulla, mihin tuleva päivä johtaa!
 
Liikunnan osalta tämän viikon saldona nyrkkeily, pilates, body pump, kiipeily ja kickboxing :) Katsotaan jaksaako samaa tahtia enää ensi viikolla, kun harjoittelu ottaa ison osansa energiasta. Sää on ollut tosi harmaata, toivottavasti viikonloppuna paistaisi aurinko! Ainakin kevät on, koska erivärisiä tulppaaneja pilkistelee esiin puistojen nurmikoilla. Huomenna ohjelmassa ainakin lenkki puistossa ja käynti lauantaitorilla! See u :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti