perjantai 24. helmikuuta 2012

Liikunta on parasta huumetta ;)

Viides kokonainen päivä Eindhovenissa alkaa olla takana.. Tässä on tullut samalla vietettyä vähän kuin minilomaa, kun päivät on saanu rytmittää ruokailujen ja liikunnan mukaan. Sen lisäks välillä käydä tutustumassa ympäröivään maailmaan, mikäs sen rennompaa :) Parhaillaan on loistofiilikset urheilukeskuksessa vierailun jälkeen; tämän illan saldona 40min. juoksumattoa ja 1,5 kickboxing (potkunyrkkeily)-treeniä. Siinä yks osa-alue elämääni, minkä haluan saada takaisin; potkiminen ja lyöminen..! Tajusin just, että siitä on 9 vuotta aikaa kun olen lopettanut Kung Fu-treenit ja oon siitä asti halunnut tehdä jotain vastaavaa. En tiedä miks siinä kesti näin kauan aloittaa uudelleen, mut täällä ainakin meinaan käydä ahkeraan boxing ja kickboxing -tunneilla ja jatkaa samaa Porissa. Enää ei ainakaan vuoroduuni estä säännöllistä harjoittelua.

Näyttää siltä, että sama leppoisa meininki jatkuu myös ensi viikolla, sillä saatiin pari päivää sitten tietää et meidän harjoittelut alkaakin vasta ma 5.3. eikä asialle ole mitään tehtävissä. Jo ennen tänne tuloa matkajärjestelyjen yhteydessä tuli selväksi ettei käytännön asioissa ole paljon neuvotteluvaraa, joten näillä mennään. Anyway, toinen meistä aloittaa kuuden viikon harjoittelujaksolla Maxima Medisch Centrum -nimisessä sairaalassa ja toinen läheisessä Prinsenjagt Health Centerissä ja puolessa välissä on paikkojen vaihto.

Kotiutuminen on siis alkanut hyvin eikä suurempia ongelmia ole ollu. Jopa avaimet ja muutkin tavarat on toistaiseksi pysyny tallessa ;) Kielen suhteen on helppoa, kun kaikki puhuu englantia ja kaupoissa myyjät vaihtaa sujuvasti kielestä toiseen. Rapakon takana asuneena sitä osaa arvostaa myös oikealta vedeltä maistuvaa hanavettä, omien piuhojen kanssa yhteensopivia pistorasioita ja ennen kaikkea joka paikkaan johtavia kävely- & pyöräteitä! Nyt on pari päivää ollunna sateista, lämpötila noin +10. Laitan kuvia kaupungista heti kun sää kirkastuu ja saan otettua vähän nätimpiä fotoja :)
Nyt ei juttu luista tän enempää...Olette mielessäin, mut vielä ei oo ikävä takaisin :D

2 kommenttia:

  1. loma ei oo ollenkaan pahitteeksi, ota toki kaikki irti lomasta! Ja silleen voisit sitä kevätsäätä tännekki lykätä nii lähtis täältäki noi lumet, ku mun mielestä sais kesä tulla.
    Tätä menoa ku jatkat nii sää oot kovassa iskussa (tai potkussa) ku tuut takas =)
    Ole Reipas!
    T:Riksu

    VastaaPoista
  2. Me niin mennään tohon kamppailulajikeskuskelle kun tuut takas! :)

    VastaaPoista